بیماران مبتلا به سنگ صفرا چه زمانی نیاز به جراحی دارند؟

59

فوق تخصص گوارش، با بیان اینکه اغلب اوقات سنگ‌های کیسه صفرا بدون علایم بوده و نیازی به عمل جراحی ندارند، گفت: التهاب کیسه صفرا می‌تواند به سوراخ شدن آن منجر شود که در این صورت باید در مدت زمان کوتاه جراحی صورت بگیرد.



 


ناصر ابراهیمی فوق تخصص گوارش با بیان اینکه اغلب اوقات سنگ‌های کیسه صفرا بدون علایم بوده و نیازی به عمل جراحی ندارند، گفت: در صورتی که سنگ منجر به التهاب کیسه صفرا شده باشد پیشنهاد جراحی به بیمار داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر اندازه سنگ کیسه صفرا بیشتر از ۳ سانت باشد جراحی نیاز است، افزود: اگر پولیپ نیز در کیسه صفرا وجود داشته باشد باید جراحی صورت بگیرد، زیرا خطر بروز سرطان کیسه صفرا وجود دارد.

ابراهیمی با بیان اینکه گاهی سنگ با ورود به مجرای صفراوی در این مکان گیر می‌کند، تصریح کرد: در این صورت باید با آندوسکوپی این سنگ خارج شود پس از آن جراح نسبت به خارج کردن کیسه صفرا نیز اقدام می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه سوراخ شدن کیسه صفرا نیز می‌تواند درد‌های مزمن شدیدی را برای بیمار ایجاد کند، گفت: التهاب کیسه صفرا می‌تواند به سوراخ شدن آن منجر شود که در این صورت باید در مدت زمان کوتاه جراحی صورت بگیرد.

این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه عمل کیسه صفرا یا به صورت لاپاراسکوپی و یا عمل باز انجام می‌شود، افرود: زمانی که کیسه صفرا در بیماری سوراخ می‌شود نباید زمان را از دست داد، زیرا ممکن است فرد جانش را از دست بدهد.

 
منبع: میزان

رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب