درمان طب سوزنی با روش کت گوت catgut یا امبدینگ embedding و اثرات عجیب طبیعی بدن بعد انجام درمانهای مختلف:
ما در نقاطی از بدن که در طب سوزنی قرار بوده تا سوزنهایی را برای تحریک نقاط درمانی یا انرژی به کار ببریم به جای این سوزنها از یک تکه نخ تقریبا" 2 سانتی متری قابل جذب و سازگار با بدن به همراه سوزن مخصوصی استفاده می کنیم و آن نخ را در نقاط طب سوزنی کاشت میکنیم
این نخ که در تمام جراحی ها و بخیه ها جذبی ومعمولی استفاده می شود بین 2 تا 5 هفته طول می کشد تا جذب بدن شود البته بسته به نوع نخ می توان این مدت را کوتاه یا طولانی تر کرد آن متوسط بین 3 تا 4 هفته برای جذب در بدن زمان می برد.
از زمانی که این نخ در بدن کاشته می شود به صوت مداوم این نقاط تحریک می شود و اثرات طب سوزنی را فرد به همراه خود دارد یا ما می گوییم که فرد با یک تکه نخ طب سوزنی را به خانه می برد..
هر بار که فرد نرمش کند،برقصد،راه برود یا فعالیتهای روزانه ی خود را انجام دهد این تحریک شدن نقاط طب سوزنی در حال انجام شدن است.
در این روش درمانجویی که قرار بود حدود 30 دقیقه در یک جلسه و هفته ای 3 جلسه برای درمان با طب سوزنی سنتی مراجعه کند الان با انجام یک بار کت گوت یا امبدینگ تا یک ماه فرد این تحریکات را به همراه دارد،هر جلسه امبدینگ معادل 10تا15 جلسه طب سوزنی سنتی می باشد.
از جلسه دوم تا سوم کت گوت و امبدینگ درمانجو به صورت کاملا" مشخص اثرات درمانی را در کاهش سایز بدن می بیند.در هفته های اول اثراتی را در روح و روان و آرامشی که ایجاد می کند احساس می کند،حتی درمانجو اعلام می کند که در عادات ماهانه خانمها تاثیرات مثبتی داشته و نظم خاصی را به آن است،روده ها منظم کار می کنند،خواب آنها عمیق می شود و خیلی در برابر مشکلات آرام می شوند،استرس و اضطراب را کاهش می دهد و صبور می شوند و این افراد با دیدن این تغییرات متعجب می شوند.
این موارد به این دلیل است که ما از طبیعت بدن خود دور شده ایم و با دیدن آنها در بدن خود متعجب می شویم،بعضی از درمانجو ها می گویند که استفاده از این روش یک معجزه است ولی در حقیقت این بدن ما است که معجزه می کند.ما فقط آن را به اصل طبیعی خود بر می گردانیم و هیچ چیزغیرطبیعی در این روش وجود ندارد.
در حقیقت این نخ نیست که با تحریک کردن کارانجام میدهد و نه حتی طب سوزنی، بلکه این خود بدن است که باعث تغییرات ایجاد شده می شود.
"هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش"
ما انسانها با بدن خود در حال مبارزه هستیم ،وقتی تا ساعت 3 نصف شب نمی خوابیم،جلوی تلویزیون غذا می خوریم،زمانی که عصبانی هستیم و غذا می خوریم،موقع رانندگی تنقلات می خوریم،بدن ما برای هر کاری نیاز به آرامش همه ارگانها دارد و در طب چینی ما روح را از جسم جدا نمی دانیم.
مگر می شود ما یک استرس طولانی مدت داشته باشیم و انتظار هم داشته باشیم که روده ومعده ی ما طبیعی باشد یا سایر موارد.