به گزارش سرویس علمی جام، غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در "ریهها" شده و در "سیستم گوارشی" تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح "هورمون گرسنگی" را میگیرد.
امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند. بررسیهای اخیر دانشمندان نشان میدهد استشمام بوی برخی از غذاها موجب لاغری فرد می شود.
بوی فلفل "کلسترول" را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب "سیستم قلبی و عروقی بدن" میشود.
از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.
پژوهشهای جدید حاکی از آن است که مصرف روغن زیتون هم موجب ایجاد حس سیری در انسان میشود بر اساس این مطالعات حتی بو کردن روغن زیتون نیز تاثیر مشابهی دارد.
مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن میشود و دستکم مانع از بروز افزایش وزن میشود.
اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی میکنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیر نشدن غلبه کنند.
اکنون یک مطالعه جدید نشان میدهد چگونه روغن و چربیهای طبیعی حس کردن احساس سیری را پس از خوردن غذا تنظیم میکنند.
محققان دانشگاه موشن آلمان و وین اتریش چهار چربی و روغن مختلف از چربی گوشت، چربی کره، روغن کلزا و روغن زیتون را مورد بررسی قرار دادند.
طی یک دوره سه ماهه داوطلبان این بررسی به عنوان مکملی برای رژیم غذایی طبیعی خود، هر روز ماست کم چرب غنی از یکی از این چربیها را مصرف کردند. در این بین روغن زیتون تاثیر بیشتری در ایجاد احساس سیری داشت.
افرادی که از روغن زیتون استفاده کرده بودند در جریان خونشان غلظت بیشتری از هورمون سیری سروتونین داشتند. آنها ماست دارای روغن زیتون را بسیار سیرکننده میدانستند.
طی این دوره هیچ یک از اعضای این گروه دچار افزایش چربی در بدن و همچنین افزایش وزن نشدند. این یافتهها نشان داد بوی روغن زیتون میتواند سیری را تنظیم کند.