17
یک دندانپزشک گفت: روش کامپوزیت ونیر در ترمیم ترک خوردگی، انحراف و فاصله غیرطبیعی دندان ها کاربرد دارد.
ژاله بابایی دندانپزشک گفت؛ با بیان اینکه افراد جهت داشتن دندان های تمیز به ترمیم آن می پردازند، گفت: رشته دندانپزشکی با موادی مانند کامپوزیت ونیر، آمالگام، طلا و گلاس آینومر و با روش های متفاوت به ترمیم دندان می پردازد.
وی با اعلام به اینکه از روش کامپوزیت ونیر برای ترمیم ترکخوردگی ها و تراشیدگیهای دندان نیز استفاده می شود، اظهار داشت: از روش کامپوزیت برای درمان عوارضی مانند دندان های انحرافی، فاصله غیر طبیعی بین دندان ها و دارای لک استفاده می شود.
این دندانپزشک با بیان اینکه روش کامپوزیت ونیر برای بهبود اندازه، رنگ و ظاهر دندان ها کاربرد دارد، تاکید کرد: دندانپزشک جهت کاهش درد و تسریع روند درمان، ریشه دندان آسیب دیده را بیحس می کند.
کامپوزیت ونیر با ترکیب فیلر مستحکم می شود که این ماده در دندان هایی مانند هیپوپلازی، دیاسیتی یا تغییر رنگ های آبی، خاکستری و لکه های سفید کاربرد دارد و این روش ترکیبی خمیری شکل است که به وسیله تابش نور آبی سفت و محکم می شود.
بابایی با بیان اینکه تراشیدن دندان اولین مرحله از روش کامپوزیت ونیر است، تصریح کرد: از طریق شست وشوی دندان، استفاده از اسید جهت افزایش قدرت چسبندگی و ماده ای که مانع تحریک پالپ شود، خشک کردن مینای دندان، مالش باندینگ روی جداره حفره دندان، تابش نور به باندینگ، قرار دادن لایه لایه کامپوزیت، تابش نور به هر لایه کامپوزیت، شکل دادن و اصلاح پستی و بلندی سطح کامپوزیت ونیر و پولیش کردن می توان یک دندان خراب را کامپوزیت کرد.
این دندانپزشک با تاکید بر اینکه انتخاب نوع کامپوزیت ونیر به پزشک بستگی دارد، افزود: تشخیص نوع ماده، برنامه ریزی، آمادگی و قرار دادن کامپوزیت برای درمان دندان در سه جلسه انجام می شود.
همسطح نبودن ماده ترمیم با لبه دندان آسیب دیده در زمان صرف غذا و یا استفاده از نخ دندان برای افراد مشکل ایجاد می کند.