مطالعات جدید نشان میدهد شاید قبل از این که انسان مدرن به طور منظم یکی از مصرفکنندگان گوشت طیور باشد، نئاندرتالها با تلهگذاری و شکار کبوترها از گوشت پرندگان در رژیم غذایی خود استفاده میکردهاند. به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات جدید نشان میدهد شاید قبل از این که انسان مدرن به طور منظم یکی از مصرفکنندگان گوشت طیور باشد نئاندرتالها با تلهگذاری و شکار کبوترها از گوشت پرندگان در رژیم غذایی خود استفاده میکردهاند.
براساس مقاله منتشر شده در مجله ساینتیفیک ریپورتز در بررسی دقیق ۱۷۲۴ استخوان پرنده که در غاری در تنگه جبل الطارق کشف شده آثار بریدگی با دندان انسان و سوختگی مشهود بوده است. این استخوانها مربوط به گونهای نزدیک به کبوترهای چاهی است که روی برآمدگی صخره ها و ورودی دهانه غارهای بزرگ آشیان می گزیدند. این استخوان های باقیمانده و دور ریخته شده به ۲۸ تا ۶۷ هزار سال پیش یعنی دورهای که غارها از سوی نئاندرتالها اشغال شده بودند، برمیگردد. برای محققان مشخص نیست که نئاندرتالها چطور پرندگان را به دام میانداختند، هرچند این باور وجود دارد که یک نئاندرتال که مهارت متوسطی در بالا رفتن آرام و ساکت از صخره را داشته، به راحتی می توانسته این پرندگان را در لانه به چنگ آورد.
علامتهای موجود روی استخوانهای پیدا شده در قسمتهای مسکونی غار نشان میدهد که ممکن است نئاندرتالها ابتدا پرندگان را کشته و سپس روی آتش طبخ کرده و میخوردند. این نتایج اشاره به ظرفیتهای اشاره نشده نئاندرتالها در استفاده و بهره برداری از پرندگان به عنوان منابع غذایی و به شکلی مرتب دارد. به علاوه آنها این کار را مدت ها قبل از رسیدن انسان مدرن به غارها تمرین کرده و در نتیجه می توان گفت که استفاده از گوشت پرندگان اختراعی مستقل و منحصر به خود آنها باشد.